duinendistel koude sensatie

KOUDE SENSATIE

duinendistel koude sensatie thumb1

Na een saunabeurt is het belangrijk om het lichaam af te koelen. De essentie van het spa gebeuren is immers het opbouwen van weerstand in ons lichaam. Dit houdt in dat er op warmte, vb van de sauna een koude reactie moet volgen.U kan dit doen door een douche te nemen maar u kan ook een directe sensatie ervaren door onder de ijskoude waterfontein te staan.Een volle krachtige straal die uw huid van kop tot teen stimuleert zorgt niet alleen voor een sensuele douche-ervaring, maar verbetert tegelijk de circulatie.

Wanneer u echter liever een geleidelijke en zachte afkoeling wenst, geniet dan van het effect dat de cold breeze op uw lichaam heeft. Een fijne nevel wordt gemengd met een koele breeze en de subtiele geur van munt.

De fijne nevel geeft het effect van een zomerse regenbui op uw huid.Ook de ice fall, wat niet enkel een rustgevend item is in de wellness ruimte, zorgt voor een zachte afkoeling.

U neemt het ijs en brengt het aan op het lichaam waar u wil. Nadien kan u het ijs op de grond leggen en met de voeten fijntrappen, wat zorgt voor een aangename prikkeling.

Ook de ice fall , wat niet enkel een rustgevend item is in de wellness ruimte , zorgt voor een zachte afkoeling. U neemt het ijs en brengt het aan op het lichaam waar u wil. Nadien kan u het ijs op de grond leggen en met de voeten fijntrappen, wat zorgt voor een aangename prikkeling.